Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την παραχώρηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν στη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις επαφές με την ολλανδική ομάδα και στη συνέχεια εισηγήθηκε και την απόκτηση του 23χρονου Νιγηριανού μέσου. Ο Ατζαγκούν, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2013, παραχωρήθηκε από την ομάδα της Αθήνας στη Ρόντα δανεικός για ένα χρόνο. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ολλανδική ομάδα Ρόντα για την παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο δανεισμός του Ατζαγκούν στον ολλανδικό σύλλογο έχει διάρκεια ενός έτος.»
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.