Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Χανίων ανακοίνωσε ότι «η Blue Star Ferries και η ANEK LINES ως Χορηγοί Μεταφορών του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας παρέχουν έκπτωση 30% στην μετακίνηση για όλους τους Εκθέτες και Επισκέπτες του φεστιβάλ για όλες τις κατηγορίες θέσεων και όλες τις κατηγορίες οχημάτων που θα κινηθούν στις γραμμές της Κρήτης με επιστροφή κατά το χρονικό διάστημα 1-12/12/2019» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103610265, 2103622205 ή να στείλουν email στο info@edpa.gr δηλώνοντας τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του ταξιδιού τους.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.