Ο θεατρικός μονόλογος “Αναμνήσεις Φωτογραφίας – Sentimental Journey”, σε κειμένο – σκηνοθεσία Μαρίνας Πανηγυράκη και ερμηνεία Αθηνάς Μαθιουδάκη, παρουσιάζεται σήμερα, Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου στο Studio “ΠεραΧώρα, theater company” (Σμύρνης 22 – πίσω από τα ΚΤΕΛ) στις 20:00.
Πρόκειται για έναν θεατρικό μονόλογο που γράφτηκε με αφορμή τη ζωή και το έργο του Ιάπωνα φωτογράφου Araki και της μούσας του Kiaori εμπλουτισμένος με αρκετά στοιχεία μυθοπλασίας. “Μούσα.
Σκηνικά Σπύρος Ανδρουλάκης. Φωτογραφίες: Μιχάλης Καλαιτζακης. Μουσική: Λευτέρης Παπαδάκης.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974793091.
Η παράσταση που ανέβηκε πρώτη φορά στο πλαίσιο της δράσης “Θεατρική Άνοιξη” του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, θα παρουσιαστεί επίσης στις 3 και 10 και 17 Μαρτίου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.