Συνελήφθησαν, χθες (15.07.2018) τo μεσημέρι στο Ηράκλειο, δύο άντρες ηλικίας 33 και 29 ετών κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «χθες (15.07.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο οι δύο ημεδαποί με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από 22χρονο αλλοδαπό χρηματικό ποσό.
Άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου»