Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2025

Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής

Η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την προγραμματισμένη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για την αναγκαστική εξαφάνιση προσώπων, σημάδεψε την αποψινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση καταγγέλλοντας, διά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοινοβουλευτική εκτροπή και το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση και η τροπολογία για την τρίμηνη παράταση στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες.
Στο ύφος των επικρίσεων αντέδρασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να την παρουσιάζει ως μαριονέτα της κυβέρνησης, ενώ για συνωμοσιολογία κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτής Δ. Κυριαζίδης (ΝΔ) και Κ. Τριαντάφυλλος (ΠΑΣΟΚ).
Τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου λέγοντας ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε, του είχε πει ότι η ρύθμιση για την παράταση υποβολής πόθεν έσχες δεν είναι κακή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα