20.4 C
Chania
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Χαλκίδας ο Αρτέμης Σώρρας

Εκτός φυλακής μετά από δύο χρόνια και 5 μήνες κράτησης, βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας που βγήκε σήμερα από τις φυλακές Χαλκίδας.

Ο Σώρρας αποφυλακίστηκε με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, που έκανε δεκτή την αίτηση του ιδρυτή του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, μετά την συμπλήρωση των 3/5 της ποινής του, επιβάλλοντάς του περιοριστικούς όρους.

Ο Αρτέμης Σώρρας τον Δεκέμβριο του 2019 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, ενώ είχε παραμένει προσωρινά κρατούμενος για 18 μήνες.

Η κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε αφορά την υπόθεση των ισχυρισμών του ότι κατέχει τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο θα χορηγούσε στο Δημόσιο προς εξόφληση του χρέους της χώρας.

Στην υπόθεση ήταν συγκατηγορούμενοί του, 22 μέλη και στελέχη του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

Lockdown στα Χανιά και οι δημοσιογράφοι των “Χ.ν.” καταγράφουν καθημερινά τα σπουδαιότερα γεγονότα της τοπικής – και όχι μόνον – επικαιρότητας, στο “Ημερολόγιο καραντίνας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα