9.4 C
Chania
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Λιτόχωρο

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Λιτόχωρο, εκτιμά ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, μετά τη σημερινή συνάντηση του δημάρχου, Κώστα Δημόπουλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, παρουσία του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου, στην Αθήνα.
Όπως είπε ο κ. Δημόπουλος στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, “κατά τη συνάντηση αυτή ο υπουργός έδειξε να κατανοεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί τέτοιου είδους κέντρο σε όλη την τουριστική ζώνη της περιοχής του Λιτοχώρου και της Λεπτοκαρυάς, δεδομένων των επακόλουθων επιπτώσεων στον τουρισμό και την τοπική οικονομία”.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, “ο υπουργός ανέφερε ότι στην περίπτωση που απαιτηθεί χώρος στην Πιερία για περιορισμένο αριθμό προσφύγων, αφού ενημερώσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμαρχο Κατερίνης, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας “by pass” στις εγκαταστάσεις του ψυχιατρείου Πέτρας που βρίσκεται στην περιοχή της Λόκοβης”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα