7.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Απομάκρυνση σκάφους ζητούν ψαράδες στην Κίσσαμο

Σήμερα το πρωί αναμένεται, όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, να γίνει άντληση πετρελαίου από κατασχεμένο σκάφος στο λιμάνι της Κισσάμου που έχει αρχίσει να παίρνει κλίση, προκαλώντας την ανησυχία ψαράδων της περιοχής.
Χθες το βράδυ, οι ψαράδες ζήτησαν την απομάκρυνση του σκάφους από το λιμάνι της Κισσάμου, επισημαίνοντας τον κίνδυνο να γίνει διαρροή πετρελαίου. Το σκάφος είχε κατασχεθεί πριν από δύο χρόνια περίπου ωστόσο παραμένει δεμένο στο λιμάνι μέχρις ότου λυθεί δικαστικά η υπόθεση που αφορούσε το φορτίο  του.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τον πρόεδρο του κ. Μπουντρογιάννη από το σκάφος δεν έχει υπάρξει διαρροή και το πρωί σήμερα θα γίνει άντληση του πετρελαίου που έχει στον κινητήρα του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα