8.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Αταμάν «και με την βούλα»

Προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι από σήμερα (23/4), ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους διοικούντες την «πράσινη» ΚΑΕ, μετά την προ διημέρου συμφωνία, που προέκυψε ανάμεσ στις δύο πλευρές.

Ο εκπρόσωπος του Αταμάν, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρέθηκε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (21/4), συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης των «πράσινων» σε ανοικτή γραμμή με τον έμπειρο τεχνικό και το βράδυ της ίδια ημέρας, επήλθε οριστική συμφωνία, για συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 57χρονος τεχνικός, αναμένεται στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με την Αναντολού Εφές στο τουρκικό πρωτάθλημα και θα αρχίσει ένα ολικό «λίφτινγκ» στον Παναθηναϊκό, με στόχο να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και να δημιουργήσει μία ομάδα, που με τις κατάλληλες προσθήκες θα ξαναγίνει απόλυτα ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Euroleague.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα