8.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Χοροθεατρικό Δρώμενο στον Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρ

Ολοκληρώνεται σήμερα το “We Love Stories”, ένα διεθνές φεστιβάλ αφήγησης ιστοριών και παραστατικών τεχνών, που πραγματοποιείται στον προμαχώνα San Salvatore.
Το φεστιβάλ με δωρεάν είσοδο, οργανώθηκε από το Sτory For Food (SFF), μια διεθνής πλατφόρμα συλλογής και αρχειοθέτησης της προφορικής αφήγησης με έδρα το Βερολίνο, το οποίο συλλέγει ηχητικά και αρχειοθετεί μη καταγεγραμμένες ιστορίες, ανώνυμες ιστορίες που διαφορετικά θα χαθούν. Συνδιοργανωτές του φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΑΜΚΕ OurStories.

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Χοροθεατρικό Δρώμενο Γυναικεία Ελεγεία – Συνομιλία με τον χρόνο (Χριστίνα Κυριαζίδη – Smári Gudmundsson), 8 times wilder (Θέατρο Marcozzi Contemporary Theatre | Daniela Marcozzi).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα