Το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών “ Con Brio” θα δώσει χριστουγεννιάτικη συναυλία με μελωδίες του κόσμου από το 1.500 μέχρι σήμερα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Καθολική Εκκλησία.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η αγάπη για το φλάουτο με ράμφος έκανε μια παρέα μαθητών μουσικής να δημιουργήσουν το 2005 το μουσικό σύνολο “ Con Brio”».
Τα μέλη του συνόλου στη φετινή συναυλία είναι: Ελευθερία Λιοδάκη, Ρέα Μπατσάκη, Νατάσα Παπαδογιωργάκη, Αργυρώ Νικάκη, Σάρα Γούργουρα, Αντριάνα Ροσμαράκη, Χρήστος Κοκόρας, Μάργκο Μπέιλι, Θοδωρής Σταυρουλάκης, Ηλέκτρα Λιοδάκη, Ερασμία Μαλεκάκη, Μυρτώ Χαλακατεβάκη, Βαγγέλης Βουρδουμπάς, Σοφία Μπόσκο και Ερωφίλη-Γεωργία Αποστολάκη. Τη γενική επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη.
Είσοδος ελεύθερη.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.