Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού,
-
Από ώρα 09:00 έως 13:00 στην ευρύτερη περιοχή των Λιβαδειών και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παναγούλη, Δεληγιαννάκη, Μακεδονίας και Λεωφόρου Καραμανλή.
-
Από ώρα 09:00 έως 13:00 στην άνω και κάτω Σούδα καθώς και στο Ναύσταθμο Κρήτης της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.
-
Από ώρα 08:00 έως 15:00 στην περιοχή της Λιμνούπολης και της Αγίας Κυριακής της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου.
Τέλος, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 και από ώρα 13:00 έως 18:00 θα παρατηρηθεί χαμηλή πίεση της υδροδότησης στην περιοχή της Νέας Χώρας και στην περιοχή των οδών Μαργουνίου και Νικολάου Σκουλά.
Οι διακοπές υδροδότησης και η χαμηλή πίεση θα πραγματοποιηθούν λόγω αναγκαίων εργασιών στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης των περιοχών. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «σημειώνεται ότι οι διακοπές είναι πιθανό να περιορισθούν χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση»