Το πρώτο βραβείο στο pitching event του ετήσιου “Agri-Food Masterclass on Entrepreneurship” που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, από τις 6 ως τις 8 Ιουνίου, κέρδισαν ο Μάνος Λεράκης και η Έλενα Διγενάκη, από τη χανιώτικη start-up AVOEL, η οποία έπειτα από 3 έτη ερευνητικής δουλειάς, κατάφερε να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων βασισμένη στο φρέσκο αβοκάντο. Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα υποστήριξης από τον οργανισμό StartLife, το οποίο θα λάβει χώρα στο Wageningen για διάστημα 4-6 εβδομάδων, όπου θα μπορεί να παρακολουθήσει σεμινάρια και να λάβει εξατομικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση.