Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2025

Διάκριση για εστιατόριο Κρητικής κουζίνας

Στην λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων & Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2016, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», το εστιατόριο Κρητικής κουζίνας “Xasteria” του πολυτελούς ξενοδοχείου Amirandes, Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, απέσπασε για 2η συνεχή χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016.

Οι δημιουργικές εμπνεύσεις του Executive Chef Γιάννη Κουναλάκη, η άψογη εκτέλεση από τον Chef de Cuisine Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα Agreco στην Κρήτη, κρατούν το “Xasteria” σταθερά στην γαστρονομική κορυφή της Ελλάδας. Το εστιατόριο, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2016, προσφέρει αυθεντικές Κρητικές και Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με μία σύγχρονη δημιουργική ματιά.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το «παρόν» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, γνωστοί επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού, δημοσιογράφοι και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες.

Την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «αθηνόραμα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα