Οι διατροφικές διαταραχές στον αυτισμό και πρακτικές μεθόδους αντιμετώπισης τους συζητήθηκαν την ημερίδα που οργάνωσε το πρωί της Κυριακής ο σύλλογος Asperger Χανίων. Τις εμπειρίες της πάνω στο αντικείμενο μετέφερε η κλινική διατροφολόγος στη Σουηδία κ. Μαρία Τόιλου, ενώ για τη σημασία της διατροφής αναφέρθηκε η πρόεδρος του συλλόγου Asperger κ. Μαλανδράκη.
Την ημερίδα χαιρέτησαν η κ. Μπασιά από το σύλλογο ΑμΕΑ και ο παιδοψυχίατρος κ. Βαγιωνής και η κ. Ζομπανάκη για την Π.Ε. Χανίων.
Αναλυτικό ρεπορταζ στα “Χ.Ν.” της Δευτέρας 5 Αυγούστου