Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο κρασί

Το Wines of Crete σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy διοργανώνουν θεματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το κρητικό κρασί που θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σε όσους τα παρακολουθήσουν.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «μετά από ένα επιτυχημένο σεμινάριο στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί και στο Ηράκλειο.
Πληροφορίες:
Ημερομηνίες: Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025
Ωράριο: 19:00 – 22:00
Τοποθεσία: Οινοποιείο Διγενάκη (Καλλονή, Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων)
Θεματικές σεμιναρίου:
• Service κρασιού
• Wine & food pairing
• Διαμόρφωση wine list.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, του τουρισμού και σε όσους εργάζονται σε κάβες.
Κόστος διημέρου: 50€
***Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας καθώς ακολουθείται διαφορετική διαδικασία εγγραφής***
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Πληροφορίες και κρατήσεις: ΕΔΩ https://www.more.com/gr-el/tickets/seminar/festival/woclabher25
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δυο λόγια για τον εισηγητή:
Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπύρα και τ’ αποστάγματα.
Είναι Wine Education & Development Consultant στην εταιρεία Deals Sa. Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Έχει υπάρξει Κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού και αρθρογραφούσε σε γνωστά περιοδικά σε σχέση με το κρασί και τα αποστάγματα. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Από το 2019 έως το 2022 ήταν επισήμως ο προπονητής την εθνικής ομάδα sommelier.
Συνεργάζεται με γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους ενώ εδώ και 9 χρόνια έχει την ευθύνη του food pairing στη μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση στην Ελλάδα, το Sani Gourmet Festival. Επίσης έχει υπάρξει σύμβουλος οίνου σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, «Σπονδή» και «Funky Gourmet». Από το 2017 είναι επίσημος brand ambassador του γνωστού αυστριακού οίκου ποτηριών κρασιού Riedel και ήταν μέλος της A.S.I. Didactic Committee από τον Ιούλιο 2017- Δεκέμβριο 2020»

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα