7.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Δηλώσεις ΕΛΓΑ για ζημιές από πλημμύρες στο Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι έγινε αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ για την ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΑ-ΠΛΗΜΜΥΡΑ της 31ης/12/2014 και 1ης/1/2015.
Ενημερώνονται οι ζημιωθέντες παραγωγοί όλων την Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πλατανιά , οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά σε διάφορες καλλιέργειες (π.χ. ελαιόδενδρα- εσπεριδοειδή & κηπευτικά ) ,ότι μπορούν να υποβάλλουν Δήλωση Ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ έως και 16-1-2015, με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 Δήλωση καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2014
 Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
 Α.Φ.Μ
 Αριθμό Λογαριασμού Αγροτικής Τράπεζας.

Για την Δ.Ε.Πλατανιά θα προσέρχονται στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι , υπεύθυνη κα.Τσεπετάκη Αργυρώ & Βουρδουμπά Ιωάννα ( τηλ.Επικ/ας: 2821340018 &40019)
Για την Δ.Ε.Μουσούρων θα προσέρχονται στο χώρο του πρώην Δημαρχείου στον Αλικιανό, υπεύθυνη κα.Κριαρά Σοφία ( τηλ.Επικ/ας: 2821341039)
Για την Δ.Ε.Βουκολιών θα προσέρχονται στο χώρο του πρώην Δημαρχείου στις Βουκολιές , υπεύθυνη κα. Χατζηδάκη Αικατερίνη & ς ( τηλ.Επικ/ας: 2824340010)
Για την Δ.Ε.Κολυμβαρίου θα προσέρχονται στο Χώρο του πρώην Δημαρχείου στο Κολυμβάρι, υπεύθυνη κα.Παπαδοκωνσταντάκη Ανθή & ( τηλ.Επικ/ας: 2824340100)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα