Χωρίς να ζοριστεί ο Ολυμπιακός νίκησε 10-7 την Ορβοσι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Champions League πόλο ανδρών.
Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” (που είχαν στη σύνθεσή του τον Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος και σκόραρε) διατήρησαν το απόλυτο νικών στην έδρα τους και έκαναν ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8 της Γένοβας και μάλιστα ως πρώτοι του Α’ ομίλου.
Όποια όνειρα μπορεί να έτρεφαν οι Ούγγροι για θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά εξανεμίστηκαν από την πρώτη περίοδο. Συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν 4-0 και έβαλαν τις βάσεις για μία εύκολη νίκη. Στη συνέχεια το σκορ έγινε 6-0 και η… χαλάρωση που ακολούθησε έφερε το τελικό 10-7.
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-3, 1-3
Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.
Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι: Γκορ-Νάγκι 1, Ραντζέλοβιτς 1, Σέμαν 2, Ερντελι 2, Ούμποβιτς 1.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.