8.4 C
Chania
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025

Εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (φωτ.)

Κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων για το νέο, σύγχρονο κτήριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην Ακτή Toμπάζη. Τα εγκαίνια έγιναν λίγο μετά τις 11 το πρωί και το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας κ. Γ. Τσαπάκος, ο πρώην δήμαρχος Τ. Βαμβουκας στη θητεία του οποίου ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης κα.

Το νέο κτήριο κατασκευάστηκε μετά από μια περιπέτεια 11 ετών, καθώς έγινε στο σημείο που το 2014 είχε κατεδαφιστεί το παλιό κτήριο περιουσία πάλι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Το 2015 ξεκίνησαν οι εργασίες για την Α΄ φάση κατασκευής καθώς το ποσό που είχε εγκριθεί δεν αρκούσε για την ολοκλήρωση του νέου κτηρίου. Το 2022 με νέα χρηματοδότηση ξεκίνησε η δεύτερη φάση με ορίζοντα ολοκλήρωσης την άνοιξη του 2023. Μετά από διαδοχικές παρατάσεις το έργο παραδόθηκε σήμερα.
Τα καταστήματα στο ισόγειο και ο δεύτερος όροφος θα ενοικιαστεί για γραφεία θα χρησιμοποιηθούν για ενοικίαση και για τη στέγαση γραφείου τουρισμού από κοινού με τον ΕΟΤ, ενώ οι όροφοι θα στεγάσουν τις υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που σήμερα φιλοξενούνται σε ιδιωτικό κτήριο στην οδό Γρηγορίου Ε΄ κοντά στο δημαρχείο.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα