“Soul Kitchen” ή καλύτερα “μαγειρεύω την ψυχή μου” είναι το όνομα ενός νέου εστιατορίου που εγκαινιάστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο παλιό λιμάνι στη οδό Καλλεργών και Σαρπηδόνος.
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η ιδιοκτήτης του καταστήματος Ιωάννα Κοκολαντωνάκη τόνισε ότι «στόχος μας είναι το κάθε πιάτο μας να αποτελεί και μια γαστρονομική απόλαυση, ενώ η κάθε μπουκιά να αναδεικνύει την ατόφια γεύση των εκλεκτών πρώτων μας υλών». Η κα Κοκολαντωνάκη σημείωσε ότι «το κατάστημα θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, ενώ θα είμαστε ανοικτά από το πρωί, με εκλεκτά πρωινά και θα συνεχίζουμε με το μενού μας, που κάθε εποχή του χρόνου θα διαφοροποιείται, ώστε έτσι να προσφέρουμε πάντα στον πελάτη μας ποιοτικές γεύσεις και φρέσκα προϊόντα.
Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που θα μας τα ζητήσει ο πελάτης μας, ενώ δεν προσφέρουμε τίποτα προπαρασκευασμένο».
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.