15.6 C
Chania
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025

Εκδήλωση για τα παιδιά στα γραφεία του ΚΚΕ

Με παιδικές φωνές γέμισαν τα νέα γραφεία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στον Κουμπέ, την Κυριακή (19/12) στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε για τα παιδιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση «Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Στ. Μαμάκας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε την επιδίωξη του Κόμματος, τα νέα γραφεία να λειτουργήσουν ως κέντρο αγώνα αλλά και πολιτισμού στην πόλη μας, μέσω σειράς πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, κόντρα στην προβολή της υποκουλτούρας και τη στόχευση για παραπέρα εμπορευματοποίηση του πολιτισμού και των Τεχνών.
Τόνισε την ανάγκη, σε μια περίοδο όπου η βάρβαρη καθημερινότητα, στο έδαφος του καπιταλισμού, τσακίζει κάθε πτυχή της ζωής μας, η προσπάθεια αυτή να αγκαλιάσει ιδιαίτερα τη νέα γενιά και να δώσει χώρο στη δημιουργία, την ψυχαγωγία, τη διαμόρφωση αγωνιστικής στάσης ζωής, τη δημιουργική απασχόληση, μέσω μια πλούσιας μορφωτικής πολιτιστικής δραστηριότητας.
Στην εκδήλωση που ακολούθησε τα παιδιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την αφήγηση λαϊκού παραμυθιού από τη Ρούλα Τατσοπούλου, ντυμένη με όμορφες μουσικές. Έφτιαξαν στολίδια για το δέντρο και καρτούλες, έπαιξαν μουσικοκινητικά παιχνίδια, ενώ από την παρέα δεν έλειψε ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, ο Αϊ Βασίλης, που μοίρασε μικρές εκπλήξεις.
Όπως είναι αυτονόητο τηρήθηκαν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα