7.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Εκδήλωση με θέμα: «Πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό-Εξελίξεις και προοπτικές»

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό-Εξελίξεις και προοπτικές» την Τρίτη 17/9/2024 12:00-13:30 στο κεντρικό κτήριο.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ένωσης Φυτωριούχων Ελλάδας, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς, Φυτωριούχοι και Ειδικοί επιστήμονες.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

12:00-12:10

Άφιξη συμμετεχόντων-Χαιρετισμοί

12:10-12:20

Παρουσίαση Έργου «Δημιουργία προβασικών, βασικών και πιστοποιημένων φυτειών ελιάς, εσπεριδοειδών και συκιάς–ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΩΡΙΑ»

Δρ. Γ. Κουμπούρης, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Ελαιοκομίας, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

12:20-12:30

«Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια εσπεριδοειδών»

Δρ. Β. Ζιώγας, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Εσπεριδοειδών, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

12:30-12:40

«Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια ελιάς»

Δρ. Ι. Μανωλικάκη, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

12:40-12:50

«Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια αβοκάντο»

Δρ. Θηρεσία-Τερέζα Τζατζάνη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Υποτροπικών Φυτών, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

12:50-13:00

«Ανάγκες και προοπτικές φυτωριακών επιχειρήσεων»

Σωτήριος Σαλής, Πρόεδρος Ένωσης Φυτωριούχων Ελλάδος

13:00-13:30

Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση

Δρ. Ελισάβετ Χατζηβασιλείου (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Αικατερίνη Μιστακίδου (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς ΔΟΕΠΕΛ), Γεώργιος Πάγκαλος (Φυτώρια Πάγκαλος), Δρ. Γεώργιος Κουμπούρης, Δρ. Ανδρέας Ντούλης, Δρ. Βασίλειος Γκισάκης (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), Μιχαήλ Πλατής (Αγροαναπτυξιακή), Δρ. Χριστίνα Βαρβέρη (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο).

13:30

Ελαφρύ γεύμα

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα