8.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Αιματηρό επεισόδιο για οικοπεδικές διαφορές

Οικοπεδικές διαφορές φαίνεται ότι αποτέλεσαν την αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο γειτόνων στη Νέα Μαγνησία, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 74χρονο κι έναν 73χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαμάχη, για την επίλυση της οποία είχαν προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.

Η μεταξύ τους κόντρα κορυφώθηκε σήμερα το πρωί, όταν, κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο 74χρονος πυροβόλησε, τουλάχιστον δύο φορές, με κυνηγετική καραμπίνα τον 73χρονο γείτονά του, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα και στο χέρι. Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι.

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, όπου νοσηλεύονται, ο πρώτος φρουρούμενους από αστυνομικούς.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα