Της Αγιες τούτες μέρες οι συμπολίτες μας χαλαρώνουν, και αναζητούν κάποιο καλό εστιατόριο η ταβέρνα για να απολαύουν τα προσφερόμενα εορταστικά εδέσματα με η χωρίς τη συνοδεία μουσικής
Ελπίζοντας ότι οι εποχική και βιολογική Κρητική γαστρονομική θησαυροί θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύνθεση ενός εορταστικού σετ μενού
.Έχοντας το φρέσκο ελαιόλαδο σαν κορωνίδα στις παρασκευές τους ,και της τοπικές λιχουδιές στη σύνθεση του μενού τους, μπορούν να δημιουργήσουν γευστικά θαύματα αλώστε τα τοπικά καταστήματα εστίασης γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους θα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό Χανιώτες ,και οι επισκεπτες που έχουν μεγάλη ευαισθησία της τοπικές γεύσεις, αλλά αναζητούν νέες εφαρμογές στη παρουσίαση .Αλώστε με ευκαιρία τα γιορτινά ρεβεγιόν, δίνεται προκλητικά η δυνατότητα στους δημιουργικούς Chefs να δημιουργήσουν εδέσματα αξέχαστης νοστιμιάς, και σημείο αναφοράς σε συνδυασμό με τα υπέροχα Κρητικά κρασιά και προϊόντα της τοπικής μικροζυθοποιιας
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2018
* Chef MAIX
Μέλος του Δ.Σ. Δικτύου
Κρητικής Γαστρονομίας