11.4 C
Chania
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2025

Εντοπίστηκε η σορός 21χρονου που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από δύο μήνες

Το πτώμα ενός Πακιστανού ηλικίας 21 ετών αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λακόπετρα Αχαΐας και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας.
Το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, την οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την Αστυνομία και οι έρευνες που πραγματοποιούνταν είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες, ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψία και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα