13.4 C
Chania
Δευτέρα, 3 Μαρτίου, 2025

Επεισόδια στην Εθνική Οδό: 110 προσαγωγές και 34 συλλήψεις

Αργά χθες το μεσημέρι, δύο λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ κατευθύνονταν στην Αθήνα. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σταμάτησαν σε κατάστημα στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, λίγο μετά στο ίδιο σημείο σταμάτησε λεωφορείο με οπαδούς της ΑΕΚ που επίσης κατευθύνονταν προς στην Αθήνα.

Ακολούθησε σκηνικό έντασης μεταξύ των οπαδών με κάποιους να πετούν πέτρες προς το λεωφορείο με τους οπαδούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και το παρμπρίζ.

Σε 2 άτομα που τραυματίστηκαν από την αντιπαράθεση χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή.

Πριν ακόμα φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις τα δύο λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έφυγαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Όμως πολύ γρήγορα, η αστυνομία τα εντόπισε και τα οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Επίσης στην Λαμία οδηγήθηκε και το λεωφορείο με τους οπαδούς της ΑΕΚ και ακόμη 4 άτομα τα οποία εντοπίστηκαν να κινούνται πεζά στην περιοχή της Αρκίτσας.

Έγιναν 110 προσαγωγές, από τις οποίες, οι 34 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, αργά το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα