“Βροχή” τα γκολ στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Απόλλωνας Λάρισας κέρδισε 4-3 τον γηπεδούχο Ηρακλή (που προηγήθηκε 3-1) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Football League.
Το 1-0 έγινε στο 10′ με τον Περόνε, ισοφάρισε στο 17′ ο Μαρκολίνο, Κλέιτον (28′) και Καλτσάς (32′) σημείωσαν το 3-1 για τον Ηρακλή, όμως ακολούθησαν τρία γκολ (50′ Πολέτο, 58′ Κοντοές, 86′ Μαρκολίνο) από την ομάδα της Λάρισας, η οποία πήρε τη νίκη και “έπιασε” στην κορυφή τον Εργοτέλη (έχουν από 13β).
Αντίθετα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, με 4β.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.