Αγρότης σηκώνει την μπάρα των διοδίων χθες στα διόδια Νεστάνης στην Τρίπολη. Ομάδα αγροτών, κυρίως από τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την περιοχή των Δολιανών, με αγροτικά και επιβατικά αυτοκίνητα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις και ζητούν να αποσυρθούν. Αρχικά, οι αγρότες έμειναν στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου, ενώ στη συνέχεια σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και άρχισαν να μοιράζουν ενημερωτικό υλικό στου διερχόμενους οδηγούς.
ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.