Οι γαστρονομικές περιηγήσεις ως μια ευκαιρία για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων ήταν το θέμα συζήτησης στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΕΒΕΧ το πρωί της Παρασκευής από τον ΟΑΚ, την Αναπτυξιακή “Πλοηγός”.
Οι καλές πρακτικές στην αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, η διασύνδεση των αγαθών της Κρητικής γης με τον τουρισμό και η γνωριμία με επαγγελματίες του χώρου ήταν ανάμεσα στα θέματα συζήτησης .
Οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το διήμερο 28-29 Μαρτίου τα οινοποιεία Μανουσάκη και Ντουράκη, το ελαιουργείο Biolea, και το εστιατόριο slow food “Ντουνιάς”.