Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 2024

Γαστρονομικές περιηγήσεις για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων

Οι γαστρονομικές περιηγήσεις ως μια ευκαιρία για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων ήταν το θέμα συζήτησης στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΕΒΕΧ το πρωί της Παρασκευής από τον ΟΑΚ, την Αναπτυξιακή “Πλοηγός”.


Οι καλές πρακτικές στην αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, η διασύνδεση των αγαθών της Κρητικής γης με τον τουρισμό και η γνωριμία με επαγγελματίες του χώρου ήταν ανάμεσα στα θέματα συζήτησης .

Οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το διήμερο 28-29 Μαρτίου τα οινοποιεία Μανουσάκη και Ντουράκη, το ελαιουργείο Biolea, και το εστιατόριο slow food “Ντουνιάς”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα