17.3 C
Chania
Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Γεύσεις Κρήτης µε νηστίσιµες νοστιµιές (video)

Νηστίσιµες νοστιµιές σήµερα στις ‘‘Γεύσεις Κρήτης’’ µε τη διαδικτυακή εκποµπή παραδοσιακής µαγειρικής των ‘‘Χανιώτικων νέων’’, να επισκέπτεται ξανά το χωριό Καλλικράτης.

Στο δέκατο κατά σειρά επεισόδιο για το 2025, συναντάµε τη νοικοκυρά Αγγελική Μανουσέλη, η οποία µας µαγείρεψε τρεις νόστιµες παραδοσιακές συνταγές εκ των οποίων οι σουπιές µε τους ασκρολίµπους και τα αγκιναροκούκια µε τους χοχλιούς, ανήκουν στα σαρακοστιανά φαγητά, ενώ τα σύγκλινα µε τα αυγά στα Πασχαλινά.

Όπως κάθε επεισόδιο, έτσι και αυτό µπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα των “Χ.ν.” και στο κανάλι της εφηµερίδας στο Youtube

https://www.youtube.com/user/haniotikanea

Για τη δική σας συµµετοχή είτε σαν ιδιώτες είτε σαν πολιτιστικοί σύλλογοι, µπορείτε να επικοινωνείτε µε τα γραφεία της εφηµερίδας ή µε το κινητό τηλέφωνο 6979 457191 του συνεργάτη µας Γιάννη Κάκανου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα