Το βιβλίο Ελευθερίας Αλιφιεράκη «Ελληνική κουζίνα με άρωμα Κρήτης», που ταξιδεύει τον αναγνώστη στην ελληνική και κρητική γαστρονομία, παρουσιάστηκε το Σάββατο στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” παρουσία πλήθος κόσμου.
Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μίλητος”, έχει ήδη έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες για να συναντήσει λάτρεις της ελληνικής κουζίνας εκτός Ελλάδος και αναμένεται να αποτελέσει μια ξεχωριστή επιλογή για τους ξένους επισκέπτες της χώρας μας που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους έχοντας μαζί τους μερικά γευστικά μυστικά της Ελλάδας.
«Το βιβλίο περιλαμβάνει 120 συνταγές από την ελληνική κουζίνα, όχι μόνο αλμυρές αλλά και γλυκές, με έντονο κρητικό στοιχείο», εξήγησε η συγγραφέας.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας