Μία γυναίκα δημοσίευσε ένα σημείωμα με τ’ όνομα του αγαπημένου της συγγραφέα ως μέρος ενός γιγαντιαίου πορτρέτου σε μωσαϊκό (από post it) που θα κρέμεται από την αυτόνομη κοινότητα του προεδρείου της πόλης Puerta del Sol (Πύλη του Ηλιου) στη Μαδρίτη. Με την αφορμή της «Noche de los Libros»(Book Night). Η λογοτεχνική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 23 Απριλίου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.