18.4 C
Chania
Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22 Απριλίου) διοργανώνει για τα Δημοτικά Σχολεία  ο Όμιλος  Φίλων της Τέχνης σε συνεργασία με την “Παγκρήτια Ενωση Εικαστικών: Νεώριον Τέχνης”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου την ερχόμενη Κυριακή στις 7 μ.μ. Παράλληλα θα λειτουργεί  έκθεση παιδικής ζωγραφικής και θα βραβευθούν οι μαθητές  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διενεργεί ετησίως ο Όμιλος Φίλων της Τέχνης Επίσης θα παρουσιασθούν διάφορα δρώμενα απο μαθητές και από τον Σύλλογο “Νεώριον Τέχνης” και θα βραβευθεί  η κ. Βασιλική Τζάλου για την προσφορά της για ένα όμορφο δρόμο στα Χανιά. Η έκθεση λειτουργεί απο τις 16 Απριλίου στο Νεώριο του Μόρο.

ΣΤΟ ΚΑΜ
Στο μεταξύ εγκαινιάζεται αύριο στις 7.30 μ.μ. στο ΚΑΜ η έκθεση «Μία είναι η Αρχή…», που αποτελεί τη δεύτερη ενότητα της σειράς έργων της εικαστικού Αγλαΐας Περράκη με τίτλο «Το τέλος είναι η αρχή».   Στα εγκαίνια καθώς και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης θα ερμηνεύσει τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του.
Πρόκειται για τη σύμπραξη τριών καλλιτεχνών: εικαστικά: Αγλαΐα Περράκη, καλλιτεχνικό κόσμημα: Ηρώ Ξενάκη, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις – πιάνο: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα