Η συμμετοχή παιδιών σε δράσεις που προάγουν τα τοπικά προϊόντα και την Κρητική γαστρονομία, όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο στο “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αγιά αποτελεί μάλλον ό,τι πιο ελπιδοφόρο μπορούμε να περιμένουμε από τις νέες γενιές.
Χαρακτηριστική η περίπτωση του 1ου Δ.Σ. Μουρνιών που μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους έφτιαξαν τα “κρητικοφουρναράκια”, παραδοσιακά κουλούρια με τα οποία κερνούσαν τον κόσμο που περνούσε από το περίπτερό τους κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες.
#haniamoments
Γ.ΚΩΝ.