Κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ προσπάθησαν να κλέψουν από κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου δυο νεαρές Ελληνίδες.
Η 24χρονη και η 25χρονη προσπάθησαν με την μέθοδο της απασχόλησης να κλέψουν κοσμήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας 60χρονου ωστόσο το σχέδιο τους έγινε αντιληπτό πριν προλάβουν να το ολοκληρώσουν με αποτέλεσμα να συληφθούν.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «Συνελήφθησαν, προχθες (28.06.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, δύο ημεδαπές ηλικίας 24 και 25 ετών κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, προχθες (28.06.2016) το μεσημέρι, η 25χρονη επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, από κατάστημα ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, ενώ η 24χρονη τον απασχολούσε, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.»