∆ηµοσιεύθηκε χθες το Φ.Ε.Κ. υπ’ αρ. 190, µε την απόφαση του Υπουργού Υγείας για τον ορισµό νέου διοικητή στο Νοσοκοµείο Χανίων ‘‘Άγιος Γεώργιος’’.
Βάσει της απόφαση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και µετά τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία που εφαρµόστηκε φέτος για την επιλογή διοικητών, στο “τιµόνι” του Νοσοκοµείου παραµένει διοικητής ο Γιώργος Μπέας.
«∆ΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ»
Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” χθες, ο κ. Μπέας αφού ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, δήλωση δικαιωµένος από την εξέλιξη αυτή, µετά από µια αξιοκρατική, κοπιαστική διαδικασία αξιολόγησης που ακολουθήθηκε για πρώτη φορά.
Ο ίδιος τόνισε πως «θα συνεχίσω να εργάζοµαι µε τον ίδιο και µεγαλύτερο ζήλο για την πρόοδο και αναβάθµιση του Νοσοκοµείου µας, στο οποίο περάσαµε δύσκολες στιγµές, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδηµίας».
Ο κ. Μπέας προσέθεσε πως «πρώτα και κύρια, οφείλουµε να στηρίξουµε τους εργαζόµενους και τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκοµείου Χανίων που δίνουν ένα µεγάλο αγώνα όλα αυτά τα χρόνια σε δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και επισκέπτες του νοµού µας. Είναι µια δύσκολη προσπάθεια που ευελπιστούµε να έχει τη στήριξη που αρµόζει από τους αρµόδιους φορείς».