13.4 C
Chania
Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

Ηράκλειο: 17χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας στο Ηράκλειο, σε βάρος μια 17χρονης Κρητικιάς, που φέρεται να επιτέθηκε στην 20χρονη σύντροφό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ηρακλειώτικη ιστοσελίδα Cretalive, οι δύο κοπέλες, που φέρονται να είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν ένα καυγά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών. Όπως κατήγγειλε η 20χρονη στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του επεισοδίου αυτού, η ανήλικη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από το λαιμό.
Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε σήμερα για τα περαιτέρω στη Δικαιοσύνη.

Η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ανήλικης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
Η 17χρονη που βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τους γονείς της, οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης. Μέχρι τότε κρατείται. Η ίδια εμφανίστηκε να έχει “πέσει από τα σύννεφα” για την εξέλιξη που είχε ο καυγάς αυτός, που παραδέχτηκε μεν ότι έγινε (και μάλιστα σε δημόσια θέα), επεσήμανε ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις της να κάνει κακό στη σύντροφό της.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα