Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025

Κατέληξε ο 21χρονος που βρέθηκε τραυματισμένος στον Φουρφουρά

Κατέληξε ο νεαρός άντρας, που μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου τραυματισμένος, αφού τον είχε εντοπίσει ένας Ρεθυμνιώτης κτηνοτρόφος σε αγροτική περιοχή του Φουρφουρά.

Παρότι τα στοιχεία του δεν έχουν βρεθεί από τις αστυνομικές αρχές, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στον γιατρό του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής, όπου αρχικά μεταφέρθηκε, ότι ήταν 21 ετών Γερμανός και ότι είχε πάει στην ορεινή περιοχή για περπάτημα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, δυστυχώς θανάσιμα, όπως αποδείχθηκε.

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, μεταξύ των χωριών Πλατάνια και Φουρφουρά, και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αγίας Φωτεινής, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εσωτερική αιμορραγία. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός άντρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν στοιχεία για τον ίδιο, αλλά και για το πώς βρέθηκε στην περιοχή, αν είχε αυτοκίνητο ή κάποιους ανθρώπους που να τον γνώριζαν και να μπορούν να προσφέρουν ενημέρωση.

 

ΠΗΓΗ: Goodnet.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα