Απογοητευμένος από τη “σκέψη” συνεργείου του Δήμου να… κλαδέψει τον φράκτη του (φωτ. 1), δηλώνει κάτοικος του Βαμβακόπουλου, ο οποίος αντίκρισε εικόνα καταστροφής στο αναρριχητικό φυτό του. Σύμφωνα με τον ίδιο αφενός το φυτό δεν ενοχλούσε, αφετέρου ακριβώς απέναντι το συνεργείο αγνόησε τη “ζούγκλα” που έχει καταλάβει την άκρη του δρόμου (φωτ. 2)
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.