Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι αύριο, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα των δέντρων στην οδό Ζυμβρακάκηδων (στο τμήμα έπειτα από τη διασταύρωση της με την οδό Μ. Μπότσαρη). Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος παρακαλεί τους πολίτες να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, να μην προσεγγίζουν το χώρο των κλαδεμάτων και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους. ( φωτό αρχείου)
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.