11.4 C
Chania
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2025

Κορωνοϊός και χιούμορ

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, εκτός από τα δυσάρεστα κυκλοφορούν και ευτράπελα για τον κορωνοϊό. Αλλα είναι “σοβαροφανή”, άλλα αποτελούν διακωμώδηση, κι άλλα τελείως κατασκευασμένα επί τούτου. Και επειδή συνήθως το fb βρίθει από fake news, παραθέτουμε μερικές “νουθεσίες”, όπως τις έχει αλιεύσει από το διαδίκτυο και καταγράψει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δρυμιώτης στην “Κ” (23-6-20).
ΑΦΟΡΟΥΝ στην ερμηνεία του “Μένουμε ασφαλείς” σε σχέση με την “επαφή” μας με άλλους (εδώ σε… οίκο ανοχής!). Οι χρήστες λοιπόν γράφουν και εμείς… φανταζόμαστε τις ανάλογες εικόνες (σχολιάζοντάς τες):
– Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνάει τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
– Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες (για λόγους “υγείας” άραγε, ή άλλους;).
– Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση(!) και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή (Δηλαδή, μόνο “πλατωνικός έρωτας”;).
– Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου (από τον αγκώνα μέχρι τον καρπό του χεριού, δηλαδή) μεταξύ των κεφαλιών των δύο ατόμων.
– Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων (!).
– Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης(!) μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες(!;)…
– Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών (ποια εργαλεία υπονοούνται;).
…Οταν το χιούμορ “σπάει κόκαλα” και γίνεται κωμωδία!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα