Ο 10ος Κρητικός Διαγωνισμός Μαγειρικής,Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 23,24 και 25 Μαρτίου 2018 στο ΔΕΚΚ στις Γούρνες Ηρακλείου.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο 2810-243572 (10:00-15:00) και στο e-mail: info@chefsofcrete.gr (με απλή αίτηση) ή αυτοπροσώπως στη Λέσχη,Λεωφόρος Ικάρου 75,Πόρος Ηρακλείου.
Kόστος συμμετοχής:σπουδαστές-νοικοκυρές-πολιτιστικοί σύλλογοι 15 ευρώ ,επαγγελματίες 30 ευρώ (οι βοηθοί δωρεάν.Μπορεί να έχει κάθε συμμετέχοντας βοηθό αν το επιθυμεί).
Ενημέρωση υπάρχει στο site της Λέσχης www.chefsofcrete.gr σχετικά με το πρόγραμμα,τον κανονισμό και την αίτηση συμμετοχής.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.