Οι πτήσεις ανεστάλησαν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μέχρι νεωτέρας σήμερα στο μοναδικό εν λειτουργία αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη επειδή ρουκέτες έπεσαν στην περιοχή, δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου. Τα τελευταία χρόνια το Αεροδρόμιο Μιτίγκα έχει επανειλημμένα κλείσει και επαναλειτουργήσει εξαιτίας βομβαρδισμών πυροβολικού και αεροπορικών επιδρομών.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.