✓ Κύριε πρόεδρε,
ο πρόεδρος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” κ. Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Κ.Ο. και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του (26/8), εκτίμησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα, άρα οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά (!) κόμματα, είναι μία χαμένη ψήφος…»!
Δηλαδή, ή “χαμένοι” ή “καμένοι” το “άρα” του κ. Καμμένου;
Αν με τέτοιους όρους ξεκινάει η προεκλογική εκστρατεία, είναι εύκολο να φανταστούμε τη συνέχειά της.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.