∆εκάδες οι αυτοδιοικητικοί και άλλοι πολιτικοί παράγοντες των Χανίων που συµµετείχαν στη διαδήλωση της περασµένης Παρασκευής για τα Τέµπη.
Πολλοί από αυτούς µάλιστα, µοιράστηκαν την συµµετοχή τους αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.
Πολύ καλά έκαναν και συµµετείχαν, αντιλαµβανόµενοι την ουσία αυτής της κινητοποίησης, που αφορούσε την απονοµή δικαιοσύνης αλλά και τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των δηµόσιων µεταφορών στη χώρα µας.
Ελπίζουµε βέβαια, όλοι αυτοί να µη µείνουν στις φωτογραφίες και στην ανάµνηση, αλλά αυτό που διεκδίκησαν την περασµένη Παρασκευή να συνεχίσουν να το κάνουν και για όσα συµβαίνουν στον µικρόκοσµο του νησιού µας.
Να απαιτούν δηλαδή ουσιαστική αναβάθµιση των µεταφορών στον τόπο µας:
Σύγχρονους δρόµους που δεν θα κινδυνεύουν καθηµερινά οι ζωές µας
Σύγχρονη, γρήγορη και οικονοµική ακτοπλοϊκή σύνδεση των Χανίων µε την ηπειρωτική Ελλάδα
Θωράκιση της ασφάλειας στο αεροδρόµιο Χανίων µε την εγκατάσταση και στελέχωση του περιβόητου ραντάρ.
Όσον αφορά τη ∆ικαιοσύνη και την αλήθεια για σειρά θεµάτων που αφορούν τις υποδοµές στα Χανιά, εκεί κι αν έχουν να… διεκδικήσουν.