Ενα μπουκάλι που τρώγεται έρχεται να μειώσει το πλαστικό που πετιέται δεξιά και αριστερά και ρυπαίνει το περιβάλλον. Με αφορμή τις τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας, τρεις φοιτητές, ο Rodrigo García González, ο Pierre Paslier και ο Guillaume Couche, από το Λονδίνο δημιούργησαν το “Ooho”, χωρίς σχήμα που μοιάζει με δοχείο νερού, είναι οικολογικό, βιοδιασπώμενο και βρώσιμο. Το δοχείο περιέχει νερό σε μια διπλή μεμβράνη χρησιμοποιώντας την τεχνική της διαμόρφωσης υγρών σε σφαίρες όπου έγινε πρώτη φορά στα εργαστήρια το 1946 και διαδόθηκε πιο πρόσφατα από σεφ στο εστιατόριο “El Bulli” στην Ισπανία.