Ένα ζήτημα που απασχολεί τους παραγωγούς κρασιού είναι πως δεν έχουν τη δυνατότητα να το πουλήσουν όπως κάνουν π.χ. με το ελαιόλαδο.
«Αν περισσέψει λίγο κρασί το κράτος δεν μας αφήνει να το πουλήσουμε. Αν κάνω δηλαδή 400-500 κιλά μου λένε ή να το χαρίσω ή να το πιω, δεν μπορώ να το πουλήσω παρότι είμαι νόμιμος είμαι στο αμπελουργικό μητρώο. Θα έπρεπε να μπορούν οι παραγωγοί να το διαθέτουν στην αγορά» μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο παράγωγος κ. Γεωργουσάκης, στο περιθώριο του σχετικού μας ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σήμερα.