Την δεύτερη παράταση στο έργο ανάπλασης των Ταμπακαριών ενέκρινε η “Δημοτική Επιτροπή Χανίων” το πρωί της Δευτέρας. Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση η παράταση θεωρείται επιβεβλημένη καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην τοποθέτηση των δικτύων αποχέτευσης και επικοινωνίας.
Η παράταση δίνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.
Παράλληλα εγκρίθηκε ο ανάδοχος για την κατεδάφιση του κτηρίου του παλιού ΙΚΑ με το κόστος να ανέρχεται στις 142.000 ευρώ, ενώ παραλήφθηκε οριστικά το έργο του Δημοτικού Κήπου.
Η Δημοτικη Αρχη πρέπει να προχωρησει σε πεζοδρομησεις σε διάφορα σημεία της πολης οπως στην πεζοδρομηση της Σκρα(από την Ελ.Βενιζελου εως την Μαχητων)ωστε να αναδειχθει περαιτέρω το επιβλητικό κτίριο του νεου Αρχαιολογικου Μουσειου όπως κ μια άλλη πεζοδρομηση θα ηταν επιβεβλημένη στην Ελ.Βενιζελου έμπροσθεν του Μουσειο-οικια του Ελ.Βενιζελου…….ετσι θα υπαρξει ουσιαστικη αναδειξη του ιδιαιτερου αρχιτεκτονικου προφιλ της Χαλεπας της δευτερης ιστορικοτερης περιοχης της πολης των Χανιων……..ας δει η Δημοτικη Αρχη κ περαν του Κέντρου παρεμβασεις όχι μονο το Κεντρο της πολης…….