8.4 C
Chania
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025

Νεκρή 8χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

Μια ακόμα τραγωδία καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι 8 ετών, που ήρθε στο νησί για διακοπές με την οικογένειά του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναμεταδίδει το cretalive.gr,  το παιδί από το Ισραήλ, βρισκόταν με τους γονείς και τα δύο αδελφάκια του στην πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου. Ενώ έπαιζε στο νερό και χωρίς κανένας από τους υπόλοιπους να το αντιληφθεί, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε!

Όπως ανέφερε στο Cretalive ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιάννης Φανουργιάκης, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση, λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνά το Α.Τ. Χερσονήσου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναζητούνται οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα