“Καρέ” στις νίκες έκανε ο ΣΦΠΧ στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών, κερδίζοντας εύκολα -στο κλ. Χανίων- και το Πανελλήνιο, με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-20), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Πλέον, η Χανιώτικη ομάδα στρέφει όλο το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, οπότε στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου θα υποδεχθεί -στο ντέρμπι κορυφής- για την αναβληθείσα 1η αγωνιστική, την Κύζικο Ν. Περάμου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.